6th of September 2023

ZAAGMANS PUNK TERROR

ZAAGMANS PUNK TERROR
Location Tilburg, NL
Venue Hall of Fame
Start Time 20:00
Info Read More...

Na de zomerstop begint weer een nieuw seizoen vol leuk programma. Natuurlijk kan daar de eerste Zaagmanz van het seizoen niet ontbreken! En bij deze editie trappen we af met PUNK TERROR. Bij ZAAGMANZ wordt de week op woensdagavond lekker doormidden gezaagd onder het genot van acts, muziek, bands en schuimend nat!

Complaint
Complaint was voor het Corona tijdperk al de vaste punkband bij Zaagmanz Punk terror. Met hun snoei harde jankende gitaar,bass en drum spel en natuurlijk de zanger erbij zijn het bij elkaar een stel oncontroleerbare projectielen.

Dead end Generation
Dead end Generation is een streetpunk band uit Nederland, met Ian op drums, John als leadzanger en Tennie op gitaar en achtergrondzang. De band werd eind 2019 gevormd, net voordat de wereld op slot ging. Ze hebben de brandstof om teksten te schrijven over een mislukte democratie, corrupte systemen en een al stervende wereld die uit elkaar valt. Dead End Generation speelt rauwe streetpunk met een geluid beïnvloed door de Amerikaanse streetpunk scene, met bands zoals Casualties, Career Soldiers en Monster Squad.

FlashBlade 7
funky uptempo game-soundtrack disco punk metal mania. Hier komt de uptempo disco game metal maximum synth punk van FlashBlade 7! Hun eerste album gaat je laten swingen op deze enorme tracks van doom en geluk. So power up and see them live, because the party is on, like Donkey Kong!

The Cool Trick
Staat bekend om hun strakke live-optredens en hun catchy punkrock nummers. Hun muziek is geïnspireerd door punkbands zoals The Ramones, Descendents en Teenage Bottlerocket, maar ze hebben ook een unieke sound die eigen is. In de loop der jaren heeft The Cool Trick een trouwe schare fans opgebouwd. Naast optredens in Nederland heeft de band gespeeld in o.a. Duitsland, Polen, Engeland. Tsjechië en op het punkrock walhalla Punk Rock Holiday in Slovenië. Ze zijn momenteel bezig met het opnemen van nieuwe songs, die binnenkort worden uitgebracht!